Ofte stillede spørgsmål

Generelle spørgsmål

Er der grupperabat?

Vores priser er baseret på grupper op til 50 personer, og vi kan derfor ikke give yderligere rabat.  Dog har vi løbende særlige tilbud, som man får tilsendt ved at tilmelde sig vores nyhedsbrev.

Kan man leje banen og bruge egen gokart?

For at sikre et sundt indeklima i gokarthallen, skal de benyttede gokarts opfylde en rykke tekniske & miljømæssige krav, bl.a. skal der benyttes 4-takts motorer, der skal være katalysator på udstødningen, og grænseværdier for co2 udledning skal overholdes.  De fleste private gokarts kan IKKE opfylde disse krav.

Må jeg bruge Go-Pro kameraer / andre kameraer?

Ja, enkelte er vores styrthjelme er monteret med Go-Pros selvklæbende holder, men medbring evt. egen klæbepude til hjelmen.

Må vi selv medbringe mad & drikkevarer?

Medbragte mad- & drikkevarer er desværre ikke tilladt, men kan købes i caféen.  Man må dog gerne selv medbringe f.eks. kage, frugt, slik og lignende.  

Må man drikke alkohol og køre gokart?

Motorsport og alkohol (eller andre rusmidler) er en rigtig dårlig kombination.  

Vi har derfor en promille-grænse på: 0,00 promille

Dvs, gokart er en ALKOHOL-FRI og RUSMIDDEL-FRI aktivitet, på linie med f.eks. faldskærms-udspring, bungee-jump, vandski, mm.    

Berusede personer afvises men betaler fuld pris for den reserverede tid.  Vi har politi-kvalitet alkoholmeter til at teste med.

Vi har en forsikring på op til 10 mio. kr, som dækker skader & uheld som følge af fejl & mangler på bane, gokarts & udstyr.  Som alle andre forsikringer, bortfalder al dækning hvis man har den mindste smule alkohol (eller andre rusmidler) i blodet, dvs. man hæfter personligt for de skader man måtte forvolde på sig selv, på andre deltagere, samt på bane, gokarts og baneudstyr, hvis man har drukket alkohol og/eller indtaget andre rusmidler.

Og ja, ovenstående gælder også for polter-abend arrangementer!

Skal man bruge hjelmhue?

Ja, brug af hjelmhue er obligatorisk ved lån af vores styrthjelme - af hygiejne hensyn.  Huen koster 20 kr, og kan bruges igen og igen.  Har man egen styrthjelm er hjelmhue ikke et krav.

Må man køre med sin egen styrthjelm?

Ja, du må bruge alle CE-godkendte styrthjelme.  Er din hjelm købt i Danmark, bør den være CE-godkendt.

Kan man køre med briller?

Ja, vores styrthjelme kan bruges med briller.

Praktisk info

Aflysning, afbud, udeblivelse - hvad gør man?

Vi har selvfølgelig forståelse for at jeres planer kan blive ændret, og der kan være pludselig opstået sygdom hos enkelte deltagere.  Men det er dyrt for os når reserverede gokarts står tomme, og/eller vi modtager aflysninger så sent, at vi ikke har mulighed for at tilbyde den aflyste banetid til anden side, og vi har derfor følgende regler:

  • Ved aflysning eller større mandefald (>20%) mindre end 1 uge før det planlagte arrangement, forbeholder vi os retten til at opkræve 80% af det samlede reserverede arrangement.
  • Ved udeblivelse eller større mandefald (>10%), afbud eller aflysning på selve løbsdagen, evt. pga. berusede deltagere, forbeholder vi os retten til at opkræve 80% af det reserverede arrangement for de udeblevne deltagere.

Kontakt os derfor gerne (info@herninggokart.dk), hvis der er ændringer i det forventede antal deltagere, også selvom der måske er mindre end 1 uge til jeres arrangement. Jo tidligere vi får besked, jo bedre muligheder har vi for at tilbyde pladserne til anden side, og dermed undgå at skulle opkræve ud fra ovenstående regler.

Kan der betales via EAN-nummer?

Ja, offentlige institutioner kan betale via EAN fakturering.  Der påløber faktureringsgebyr udover selve løbsprisen.

Kan der betales med kreditkort / Dankort / Euro?

Ja, der kan betales kontant i DKK eller Euro, og der kan betales med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debet, Maestro, JCB, American Express, samt MobilePay.  Vi tager ikke imod checks.

Skal der betales forud / betales depositum?

Betalingen klarer vi normalt blot på dagen inden løbsstart.  Ved særlige events & løbstyper (Blå Mandag, Sunday race, mm) kan det være nødvendigt at betale løbsprisen forud eller at indbetale et depositum ved bestillingen - vi skal nok gøre dig tydeligt opmærksom på dette.

Skal man selv medbringe særligt tøj & sko?

Vi har alt nødvendigt udstyr som skal I bruge, dog anbefaler vi at man medbringer fodtøj som er egnet til at køre bil i (dvs. undgå høje hæle).

Skal man møde lidt før den bestilte tid?

Vi anbefaler at man møder op senest 10 minutter før den reserverede tid, så man er omklædt & klar til løb når banen bliver ledig.  Større grupper (over 10 personer) bør møde 15-20 minutter før.

Har du stadig spørgsmål?

Hvis ikke du kunne finde svaret på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vores samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl..
© 2022 Herning Gokart. All right reserved.