Om Herning Gokart

Indendørs go-kart center siden 1998

Herning Gokart Center er et indendørs go-kart center som blev startet i januar 1998.  Vi har siden da arrangeret tusindvis af gokart arrangementer - store som små!

Firma-arrangementer, mandeaftener, tøseaftener, team-building, julefrokost, polterabender, eller hvis man bare vil ud at hygge sig lidt - vi giver gerne et forslag til jeres næste go-kart arrangement.  Vi laver arrangementer for op til 100 personer.

Priser & løbstyper

Vi råder idag over en flåde af engelske BizKarts gokarts - voksen karts, junior karts, børne karts og dobbelt (2-personers) kart - og arrangerer forskellige former for løb med op til 10 go-karts på banen ad gangen med en topfart på op til 60 km/t.  Vi har naturligvis fuldt elektronisk tidstagning og løbsstyringssystemer.

Banen er opbygget med Flexi-Track modul systemet, som er det sikreste og mest moderne system som findes - vi har ingen gamle dæk som man kan blive fanget i!  Vi lægger stor vægt på at alle får en god og sikker oplevelse.

Til centret hører også kiosk og café, hvor der sælges øl, sodavand, vin, kaffe/the, slik mm.  Caféen kan ved forudbestilling også servere lidt lette anretninger, f.eks. sandwiches, smørrebrød og lignende.

Vi glæder os til at se jer i Herning Go-Kart Center!

Kontakt os

Vores samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl..
© 2022 Herning Gokart. All right reserved.